top of page

31 Aralığa kadar biraz fitleşelim mi?

Şu andan itibaren -31'ini saymazsak- 18 günümüz var...

Şimdi başlarsak, oldukça yol kat etmiş oluruz:)


Ben kendi yapacağım programı yazacağım sen de kendi programınızı yazıp benimle beraber 13 Aralık, Pazartesi günü başlayabilirsin. (istersen bana yapacağın programı mail veya Instagram'dan mesaj olarak yollayabilirsin)


Benim programım şu şekilde;


1- Uyku saatlerimi tekrar düzenleyeceğim.

Bu şu demek oluyor; saat 20:00 itibari ile telefon ve benzeri araç gereçlerden uza durup, 22:00 gibi yatağa gidip, kitap okuyacağım. Biraz da lavanta yağlı masaj yaparım ✨


Sabah ise (hava çok karanlık olduğu için) 07:00'de uyanacağım...





2- Tüm ritüellerimi geri yükleme yapıcam :)

enerji artıran nefes pratikleri, sabah ılık su içmek, tibetin gençlik pınarı, HIIT antrenman (15 dk maks yaparım ben pek spor/ egzersiz sevmiyorum😂), tüm gün detoks çayları... 45 dk 'da bir cross crawl ✨ havaya bağlı gün içerisinde 20 dk yürüyüş yapamazsam evde Leslie...



3- Her şeyi yemeli ama saatinde yemeli beslenme programı...

Öğlen bol renkli bir kase yerim, akşama ise daha pişmiş ve az porsiyonlu baharatlarla renklendirilmiş yemeklerden yana seçimimi yaparım. Ve her öğünden 30 dk sonra zencefil çayı içerim.




4- Bol suya geri dönüş...

Bu aralar suyuda azalttım, o kadar çok çalışıyorum ki , uyumuyor, yemiyor ve içmiyorum hatta yerimden bile az kalkıyorum... Bazen Jeneratör enerjim bir geliyor hayatımın diğer alanlarını hemen bırakabiliyorum... İşim benim için en en önemli olan şey:) Bu sebeplede kısa süreli de olsa yoğun olan dönemlerimde diğer alanlarda kesintiye gidiyorum 😂 Ama farkındalığı olan ve akışta olmak ile cozutmanın arasındaki farkı da bilen biri olarak hemen müdehale edebiliyorum(hemen olmasa da duygusal netliğim gelir gelmez:))





Evet benim programım bu şekilde olacak, hedefim kilo vermek değil bu sebeple tartılmalar ya da bedenimi ölçmeler olmayacak... Hedefim bu hantallığımı üzerimden atıp biraz daha fit ve enerjik hissetmek:) Umarım bu kararım sizi de biraz olsun motive eder ve bana eşlik edersiniz. Sizinde programlarınızı çok merak ediyorum benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Hem de birbirimize destekte olmuş oluruz bu süreçte:)


İlgili Yazılar

Hepsini Gör
  • Gri Pinterest Simge
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page