top of page

Rehberlik almak istiyor ve süreci merak ediyorsan okumanı öneririm;

TAMAM BEN DE ÖĞRENMEK İSTİYORUM NE OLDUĞUMU VE BU YAŞAMDA NASIL KOLAYLIKLA İLERLEYEBİLECEĞİMİ!!

NASIL İLERLİYORUZ? NASIL SEANS ALIYORUZ?

Öncelikle benimle ilerlemek için mutlaka ilk alınması gereken seans;


Online Bire bir HD anlatım seansı (ilk okuma) (yani tasarımını anlaman ve deneyime başlaman için yaptığımız, Grafiğini anlattığım ve sana bu yolda rehberlik yaptığım online görüşmeyi -seansı- ) (ya da bunu yazılı olarakta alabilirsin aşağıya onunda bilgisini ekliyorum) almak. Diğer tasarımına göre yaptığımız wellbeing ve wellness seanslarımızı bu ilk Human Design seansını yaptıktan sonra veriyorum, -Rehberlik seansımızdan sonra onların bilgisinide isteyenler ile paylaşıyorum-.

Bu seansı almak için tek yapman gereken buraya tıklayıp formu doldurup, istediğin rehberlik seçeneğini işaretleyip bana yollaman.


Yazılı alınan rehber kitapçık;

Sen de benim gibi önce okumayı tercih ediyorsan, senin tasarımına -tabii ki siparişi alınca- özel yazdığım rehber kitapçığı almanı öneririm. Bu kitapçık içeriği hakkında bilgi için buraya tıklayabilirsin. PDF olarak sana 30 gün içerisinde mail ile iletiyorum. Sonrasında da bana sorularını sorabiliyorsun, istediğin zaman. Yani illa online görüşme almak zorunda değilsin ama sonrası için rehberliğe devam etmek istersen tabii ki öneririm, konuşmanın, etkileşime geçmenin değeri bir başka.


Online - birebir zoom üzerinden olan görüşmeler;

Seans randevusunu -bilgilerini & içeriğini okuduktan- aldıktan ve -sana atığım mail ile- kayıt yapıldıktan sonra en erken 1 hafta sonrasına seans tarihi verebiliyorum çünkü senin tasarımın üzerinde benim öncelikle iyice çalışmam gerekiyor ve benimle birebir de zoom üzerinden online bir şekilde görüşme yapıyoruz. Yaklaşık 1,5-2 saat sürüyor. Kaydını da yolluyorum.


Süreç;

İlk okumanı / rehberliğini aldıktan sonra seansta konuştuğumuz denemeleri yapmaya başlıyorsun, dilediğin zaman bana sorabilirsin, artık senin rehberin olmuş oluyorum çünkü, ben sana ilk müsaitliğimde dönüş yapıyorum.

Sonra daha da ilerlemek istediğinde devam seanslarımızı yapmaya başlıyoruz, o seanslarda da tasarımınla ilgili daha da derinlere giriyor ve sana hem rehberlik, hem koçluk yapıyor oluyorum. Benimle istediğin yere kadar ben seninle gelmeye tamamamım. Görüşmeler tamamen seni kendine daha çok yaklaştırmak için. Ben sana "şunu yap, bunu yap" demiyorum. Sadece rehberlik sunuyorum:)

Amacım sürecinde sana eşlik etmek.

İçsel benliğinle daha rahat temasa geçebilmen içinde yol boyunca sana sahip olduğum bilgilerle destek veriyorum. Bunları da senin benden istediğin kadar yapıyorum. Ben bir jeneratörüm yani sorulmadan bir şey yapmam:) Bana sorduğunda beni harekete geçirirsin ve sana iyi bir rehber olmam için benden ve bilgilerimden ve enerjimden faydalanabilirsin.





Hayat bir ikiliktir ve bu bizim ahlaksal düşünüşümüz aracılığıyla ortaya çıkar. Her zaman şu ya da bu olacaktır. Her zaman iyi ve kötü olacaktır. Her zaman başarı ve başarısızlık olacaktır. İnsan olmanın ve insan deneyimi yelpazesini yaşamanın tabiatı budur. _RA URU HU



65 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Ayıp OLMAZ!

  • Gri Pinterest Simge
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page