top of page

Kendi kendine tasarımını anlamak;

KENDİ KENDİME ANLAYAMAZ MIYIM?

Bana en çok gelen sorulardan biri:)

Tabii ki belli bir seviyede anlarsınız... Bir sürü yazılmış yazı ve kitap var sonuçta..

Fakat tanımlarını okumak sizin haritanızı yorumlamanızı sağlamaz.

Human Design zihinsel bir öğrenim değildir... Aksine tamamen deneyimseldir, süreci yaşamak ile ilgilidir. Deneyimleri paylaşmak ile ilgilidir. Doğru bir rehberlik almak ile ilgilidir.

Yani zihinsel olarak gittiğinizde ve kendiniz hakkında öğrendiklerinizi deneyimlemeye zaman ayırmadığınızda; sadece kullanmadığınız bir bilgiye daha sahip olursunuz.


Ayrıca kitaplar tabiiki bizlere farkındalık yaşatıyor fakat yetersizler. Eğitimi bile yıllar süren bir sistemi 1-2 günde anlamaya çalışıpta anlamanız mümkün değil. Kitap ile puzzle'ın parçalarını görürsünüz ama bir araya getiremezsiniz çünkü o kısım ancak eğitimini alan birinin yapabileceği iş :)


genelde çok karışık olduğunu söylüyor okuma veya rehberlik almayan kişiler... Doğru... ben de eğitim almadan önce içinden çıkamamıştım. Ama eğitim aldığımda da çıkamadım... Ne zaman anladım biliyor musun?


Denemeye başladığımda.. Deneyenleri dinlediğimde...Derinliklere indiğimde:)


Sabırsız bir dünyadayız... Ancak dünyaya teslim olursan kendimize gelmeyi beklememeliyiz. en azından kendimizi bu ikilemden kurtaralım..

Ya koşullanarak dışarıya teslim ol ve kabus gibi bir hayatın olsun ya da kendine dön zaman ayır, acele etme ve cennetti deneyimle.

-YOOO ikisini bir arada veremiyosss, kusura bakhmican artıh..-

Hayatında daha fazla derinlik ve anlam arıyorsan ve kendinden çok daha büyük bir şeyle bağlantı kurmak istiyorsan, seni benimle çalışmaya davet ediyorum.


 

Bu davete hemen cevap verme, kendine izin ver biraz daha sayfada dolaş iyice bir bak, cidden için istiyor mu? Sonra bana aşağıdan ulaşabilirsin:)


Buradan ücretsiz grafiğini indirebilir,








Buradan ücretsiz enerji tipini ve bir çok şeyinin ne anlama geldiğini öğrenebilirsin.








Buradan Human Design ile ilgili çeşitli bilgileri takip edebilirsin.








Buradan da kendi yapının ne olduğu hakkında benden 1:1 online rehberlik alabilirsin ya da dinlemekten çok yazılı kaynakları tercih ediyorsan (ben gibi)


buradan da kendi yapını ne olduğunu yazılı döküman olarak ta içeriğine bakıp buradan formda işaretleyip PDF olarak alabilirsin.


66 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Ayıp OLMAZ!

  • Gri Pinterest Simge
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page