top of page

Human Design Enerji Tipleri _ Projektörler

Okumadan önce enerji tipini öğrenmek için buraya tıklayıp ücretsiz tasarım grafiğini indirebilirsin.

Demek sen bir Projektörsün. Ama bu tam olarak ne anlama geliyor? Her kişi benzersiz olsa da, çoğu Projektörün paylaştığı bazı genel özellikler vardır. Projektörler hakkında daha fazlasını keşfetmek için okumaya devam et !


5 enerji türü, tüm insanları enerjiyi nasıl kullandıklarına ve dünyayla nasıl etkileşime girdiklerine dair beş kategoriye ayıran İnsan Tasarımı içindeki en geniş ayrımdır.

Bu kategoriler içerisinde kendi yaşamlarımızda nasıl ifade edildiğimizi değiştirebilecek birçok farklı detay bulunmaktadır.

Enerji türü, stratejisi ve yetkisi (nasıl karar verileceği), insan tasarımımızı anlamanın en temel parçalarıdır ve kendi başlarına dönüştürücü olabilir.

Jeneratörlerinşaatçılar, yapıcılar, kararlı bitiriciler ve kutsal enerji yıldızları.

Manifesting Generators — Jeneratör ve Manifestör enerjisinin çok tutkulu melezi.

Manifestörler - yaşamın başlatıcıları, yeni yönler başlatmayı ve yeni ufuklara öncülük etmeyi amaçladılar.

Projektörlerbenzersiz bir bakış açısı getiren liderler, rehberler ve yenilikçiler.

Reflektörler - herhangi bir ortamın sağlığını ve refahını yansıtan görücüler ve aynalar.



Şimdi buraya kadar tamamsak şimdi 4 enerji tipinden bir tanesi olan Jeneratörü anlamaya başlayalım;

İnsan Tasarımı Projektörleri: Yol Gösterici Güçleri


Projektörler nüfusun yaklaşık %18'ini oluşturur ve özellikle Jeneratörlere rehberlik etmek ve liderlik etmek için buradalar. Auraları nüfuz eder ve diğerinin (diğer insanların/ enerji tiplerinin) içini derinden görürler, bu yoğun odaklanmış enerjiden dolayı gördüklerini, paylaşmaya davet edilmeleri gerekir ki karşı taraf için dönüştürücü veya yol gösterici etkisi olsun.

Davet için "ya gelmezse" korkusu yaşamalarına gerek yoktur; auraları doğal olarak Jeneratörleri kendine çekecektir; Bir Projektör odaya girdiğinde, Jeneratörler doğal olarak onlara çekilir, bu yüzden aslında bunun olması için çok fazla bir şey yapmaları gerekmez. Kendilerine gelen davetleri kabul etmek projektörün içsel otoritesine kalmıştır elbet.


Görselde ki gibi olursa bu bir Manifestör Grafiği / Tasarımı olur...



Bir Projektöre, tanımlanmış bir Sakralları ve boğaza bağlı motorları olmadığı için söyleyebiliriz, bu da onların tutarlı bir yaşam gücü enerjisi kaynağına ve Manifestörler ve MG'ler gibi tezahür etme yeteneklerine sahip olmadığı anlamına gelir.


Projektörler için strateji, daveti beklemektir ( gördüklerini belirtmek için bir davet) ve bunu yapmadıklarında, beklemeden karşı tarafta gördüklerini söylemeye başlarlarsa; öz olmayan (doğal olmayan, sağlıklı olmayan) temaları olan ACILIĞI (ağızda acı bir tat olarakta geliyor) deneyimlerler ve bunu doğal olarak hiç sevmezler:). Projektörler görülmek ve tanınmak isterler, bu yüzden bir Projektör tanıyorsanız, onları gördüğünüzü onlara hissettirmeniz, onlar için çok önemlidir.


Projektörler hakkında söyleyebileceğim en deneyimlenen durum, daveti beklemekte zorlandıkları için istenmeyen tavsiyelerde bulunma eğiliminde olduklarıdır (ayrıca projektörler; oturup birinin sizi davet etmesini beklemeniz gerekmediğini de unutmayın, fikirlerinizi bildirmeye davet edilmenizi sağlayacak yönlendirici sorular da sorabilirsiniz.) .Projektörler rehberlik etmek ve liderlik etmek isterler ve kendileri dışındaki insanlarla çok ilgililer çünkü dediğim gibi auraları bu şekilde, yaratımları bu şekilde, doğal olarak yardım etmek ve yeteneklerini kullanmak istiyorlar, ancak zamanlama doğru olmalı, mutlaka ve mutlaka davet edilmiş olmalılar.


Jeneratörler gibi, “davetiyeyi bekle”(jeneratör stratejisi beklemekle sadece beklemekle gelir) yanlış anlaşılmasın; bir Projektör davetin hissini bilir . Her zaman her şeye davet edilmenize gerek yok, yanıt vermeniz gereken bir davet olup olmadığını bileceksiniz ve bir kez bir ilişkiye davet edildikten sonra, sürekli olarak davete tekrar tekrar ihtiyaç duymazsınız. O artık karşılıklı alışverişin olduğu bir ilişki olmuştur.


Bu bilgiyi edindiğiniz ilk yılınızda, bir Projektör olarak denemeniz gereken bazı şeyler, bir davetin ne olduğunu ve nasıl hissettirdiğini anlamaktır. Her zaman sözlü bir davet olmak zorunda olmadığını anlamak için önce sözlülerden başlayabilirsiniz sonra o hisse odaklanıp ilerleyebilirsiniz, zihninizin manüplasyonu neticesinde davetsiz görüş bildirmeleri zaten karşıdan gelen tepki ile anlarsınız:) .



Manifestörler gibi, Projektörler de pilleri tam bitmeden önce yatağa girmelidir çünkü jeneratörler gibi tanımlanmış bir Sakralları ( yaşam enerjisi üreten merkez) yoktur, bu onlara gün içinde almış olabilecekleri enerjiyi atmaları için zaman verir ve onları yatmaya hazırlar.


Projektör aurası odaklanmış ve soğurucudur (karşısındaki kişilerin bilgilerini adeta emer) , bu da başkalarıyla benzersiz bir etkileşim biçimine sahip oldkları anlamına gelir, karşısındakini derinlemesine görürler. Projektörler başkaları hakkındakileri görmek için buradalar. Çünkü dediğim gibi onlar liderlik etmek ve rehberlik etmek için buradalar, bu nedenle onları derinlemesine tanımak için başkalarıyla enerjetik olarak etkileşimde bulunmanın farklı bir yolu var. Projektörler başkalarının enerjisini emer ( burdaki enerji emmek, reiki gibi enerji çalışmalarındakiler ile aynı değil), bu onların karşılarındakini deneyimlemelerini ve onları en iyi nasıl yönlendirebileceklerini anlamalarını sağlar.


Gerçekten deniyimlemeye başlayıp, bilgeleştiklerinde bir jeneratöre hayat amacını gerçekleştirmekte eşsiz bir rehberlik sunar.


Öz olmayan deneyimde türkçeye çevrilmiş olan tanımı anlamakta zorlanabilirsiniz. Ama bir projektörseniz bunu aslında çok fazla deneyimlemişsinizdir.


"bitterness" yani acılık hissi deneyimlersiniz doğanıza aykırı gittiğinizde. Ağızda acımsı bir tat olarakta kendini gösterir. Bir çok projektör danışanıma (ben bir jeneratör olduğumdan adeta bir projektör mıknatısıyım :)) "ağızda acımsı tat" dediğimde şok oluyorlar... Çünkü bunu gerçekten deneyimliyorlar:)

Bu genelde strateji ve otoritenize göre yaşamadığınızda ortaya çıkar ve oldukça güçlü bir histir.

Bunu yaşadığınızda bilinki bir yerlerde davet edilmeden bir fikir beyan etmişsiniz.

Şöyle bir örnek vermek isterim;


Sizin auranız başkalarının enerjisini emdiği için onların neye ihtiyacı olduğunu çok net görürsünüz. Ve yakınınızsa maalesef önünü alamadığınız bir yardım etme isteği Coşar içinizden. Ve karşı tarafa yardım edersiniz... Ettiniz... Bir anda ""-teşekkür- beklerken size saldırı gelir... Ve şok yaşarsınız... sonra sizde sinirlenirsiniz ve patlarsınız belki... sonra da kendi kendinize dersiniz ki "ben sadece yardım etmek istemiştim..." işte bu da nur topu gibi acılık hissiniz:)

Neden böyle oldu biliyor musun?


Öz olmayanı yaşarken sorabileceğin sorular;

  • Başkalarından davet alamamaktan korkuyor muyum?

  • Başka türlü görülmeyeceğimden korktuğum için mi dikkat çekiyorum?

  • Artık bana hizmet etmeyen insanlara veya şeylere tutunuyor muyum?

  • Aklımın kontrolü ele almasına ve kararlarımı vermesine izin veriyor muyum?


Projektörün imzası Başarıdır, bu, kendilerini başarılı hissettiklerinde (kendi tanımlarıyla) kendileriyle akış halinde ve amaçlarına uygun oldukları anlamına gelir.



Bu afirmasyonları sabah akşam meditasyondan sonra içinden geçirebilir ya da ayna karşısında sesli söyleyebilirsin. Afirmasyonlar olumlama değildir. Afirmasyonlar hakikati hatırlamak için tekrar ettiğimiz cümlelerdir.


Diğer tüm türler gibi, stratejinizi ve otoritenizi deneyin (özellikle Duygusal Otorite iseniz). Strateji ve Otorite enerjisinin yaşamınızda nasıl bir akış içinde yarattığını hissedin.

Kendinizi dinleyin ve dinlenmeniz gerektiğini hissettiğinizde dinlenin. Jeneratör Enerjisini ödünç alırken tükenmeye başladığınızı hissettiğinizde kendinize yer açın. Enerjinizin etrafına sınırlar koyun.



Tabii ki Human design sadece enerji tipi demek değil... Daha bir sürü katmanımız var. Kesimi aynı olan puzzle parçasının kendi yeri dışında aşka yere oturmamasının bir anlamı olduğu gibi bizimde sadece jeneratör olduğumuzu bilmemiz bizi tam yerimize oturtmuyor. Daha detaya inmek için yazılarımı takip etmeye devam et.



Tam anlamak istiyorum kendimi tanımak istiyorum dersen de benden Tasarım Anlatımı seansı alabilirsin. Seni sana anlatmak benim için her zaman bir zevk.



Tasarımının derinliklerini benimle keşfetmeye hazır ve hevesli mi hissediyorsun?

Artık tasarımına göre yaşamanın yaşamında nasıl bir tatmin ve huzura dönüşüp seni nasıl başarılı yapacağını gördün mü?

Hiç zaman kaybetme ve ister yazılı analizini istersende online zoom üzerinden seansini aşağıdaki bağlantıdan satın al;


_____________




4.514 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Ayıp OLMAZ!

  • Gri Pinterest Simge
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page