top of page

Human Design Enerji Tipleri _ Manifeste Eden Jeneratörler

Okumadan önce enerji tipini öğrenmek için buraya tıklayıp ücretsiz tasarım grafiğini indirebilirsin.

Demek sen bir Manifeste Eden Jeneratörsün (gerçekleştirici üretici) ve bu tam olarak ne anlama geliyor bilmiyorsun...


Her insan benzersiz olsa da, her tipin kendine has paylaştığı bazı genel özellikler vardır. Manifeste eden Jeneratörlerin genel özellikleri hakkında daha fazlasını keşfetmek için okumaya devam et!


Öncelikle insan tasarımı sisteminde (human design system) enerji tipi ne demek ona bir bakalım;

Enerji tipi; İnsan Tasarımında bir bireyi tanımlayan ilk şeydir.


Çevremizdeki dünyayla nasıl enerji alışverişi yapmamız gerektiğini gösterir (hayattaki her şey enerjik bir alışveriştir.).

Her enerji türünün, dünya ile enerji alışverişinde bulunulması gereken belirli bir yolu vardır ve bu enerjiyi doğru kullandığımızda daha fazla akışa sahip oluruz.

Enerji tipimize hakim olabilirsek, daha az dirençle karşılaşacağız ve bizim için çizilmiş kader yolumuzda olması gerekenler bize doğru akmaya başlayacak.




Şimdi buraya kadar tamamsak şimdi 4 enerji tipinden bir tanesi olan Manifeste eden Jeneratörü anlamaya başlayalım;

Tüm Jeneratörler dünya nüfusunun yaklaşık %70'ini oluşturur (manifeste eden jeneratörler ve jeneratörler arasında bölünmüştür), Jeneratörler yaklaşık %37 ve Manifeste eden Jeneratörler diğer %33'tür.


_Eğer bir Manifeste eden Jeneratörsen, yaşam gücü enerjisi ve üretimin merkezi olan, tanımlanmış bir sakralın (sakral merkez) ve motor merkezlerinden ( sakral / ego / kök veya Solar Pleksus merkezleri) en az bir tanesinin boğaz merkezine en az bir kanal ile bağlı olduğu anlamına gelir. Bu sakral yaşam enerjisine sürekli erişimin var ve dikkatli olmazsan o enerjinin kölesi olabilirsin. Bu, dinlenmene gerek olmadığı anlamına gelmez, hatta tam tersi, özellikle enerji dışı tipler (belirli bir sakralı olmayan 3 Enerji tipi) enerjini kullanabileceğinden, dinlenmen ve yeniden şarj olma senin çok önemlidir. _


Evet Jeneratör gibi, Manifeste eden jeneratörlerin de tanımlanmış bir sakralları vardır, bu da onları bir Jeneratör tipi yapan şeydir. Bazıları MJ'lerin Jeneratör olduğunu söylediğini ve bazıları da onları kendi enerji türüne göre sınıflandırdığını duyacaksın...

Manifeste Eden Jeneratörler, onları bir Jeneratör yapan tanımlanmış bir Sakral'a sahiptir, ancak Jeneratörün aksine, MJ'nin boğaza bağlı bir motoru vardır. Sadece MJ'lerin ve Manifestörlerin boğaza bağlı bir motor merkezleri vardır. MJ'lerin Manifestör olmamalarının nedeni sakral merkezlerinin tanımlı olmasıdır. Bu da tasarımlarını daha çok Jeneratör özelliklerinin hakim olmasını sağlar, bu MJ'lere boğaza bağlı merkezlere göre tezahür etme ve harekete geçme yeteneği verir. Bu onları gerçekleştirici / başlatıcı / girişimci yapmaz, bu Manifestörün bir özelliiğidir, Manifeste eden jeneratör ancak cevap vererek yüksek enerjisine erişim sağlar. Her enerji tipinin beden grafiğinde, her şey boğaza gider, burası tezahür, eylem ve iletişimin merkezidir.


Tasarımını ilk deneyimleme sürecine başladığında, ilk yıllarında, Manifeste Eden Üretici olarak deneyebileceğin en önemli şey sabırdır. Çünkü sen her şeyi hızlı yaparsın ve bu senin süper gücündür, ancak yanıt vermeyi beklemekle bu yüksek erişime kesintisiz erişimin olur. Cevap verme stratejini kullanmayıp, yüksek enerjin ile sabırsızlık yaşayıp bir şeyleri başlatırsan yüksek ihtimalle bu şeyleri yaparken direnç hissedebilirsin, ancak denemeler yaparak stratejini takip ettiğinde sihrin gerçekleştiğini ve hayatın seninle birlikte aktığını görebilirsin.


Özgürlüğü arzuluyorsun, o yüzden kendine bu alanı ver, kendini dinle ve her şeyin sana gelmesine izin ver.


Jeneratörler gibi, Sakral tepkinden faydalanmaya başla çünkü sende bir jeneratör stratejisine ve aurasında sahipsin, bunun nasıl bir his olduğunu anla, böylece bir şeyin ne zaman çok güçlü bir "evet" veya ne zaman çok güçlü bir "hayır" olduğunu bilebilirsin.


Durmak ilk başlarda evet zor gelecek biliyorum fakat zamanla kendin olduğunda ve cevap vermeyi beklediğinde enerjinin nasıl yükseldiğini görecek ve çok daha kolay bir şekilde yaşamına kendin ile hizalı şeyleri çekeceksin.



Beklemek tam olarak hiçbir şey yapmamak anlamına gelmez. Sen beklerken, kendinin farkındalıklarını arttıran şeyleri yapıyor olursun, böylece evren sana yanıt verecek bir şey getirdiğinde, işi ve kendine çağrılan şeyi zaten aktif olarak yapıyor oluyorsun.


MJ, Manifestor'dan farklı olarak, yanıt vermek için hala beklemeye ihtiyaç duyar ve ardından harekete geçebilir. Manifeste eden jeneratör, enerjisinin bir tepki / cevap vermesini beklemeden harekete geçerse, tıpkı Jeneratör gibi HÜSRAN olan öz olmayan temaları ve Manifestör'ün öz olmayan teması olan öfke ile karşılaşacaktır. Yani öfkeli bir hayalkırıklığı deneyimleyebilirsin. Bunu deneyimlediğinde bil ki yolunda gitmiyrsun, hizaya dönmen, enerjinin neye yanıt verdiğine bakman gerek.



Manifeste eden jeneratörün çok çok fazla enerjisi vardır, çok görevler için burdasındır ve Jeneratörler gibi adım adım bir hedefe ulaşma sıran yoktur. Sen yanıt verme ve başlatma eğilimindesindir, bu da adımları atlamana, neyin işe yaradığını görmene ve daha verimli yolları bulmana olanak tanır. Ancak, çok hızlı çalıştığın için geri dönüp yol boyunca bazı adımları yeniden yapmak zorunda kalabilirsin ve bunu yapmalısındır da. Çünkü eğer yapmayıp işi bitirdiğinde eksik ve verimsiz bir şey ortaya çıkarsa muhtemelen çok öfkelenecekisndir.


MJ'ler dünyanın onlar için yeterince hızlı hareket etmediğini düşünebilir, sabır onların süreçlerinde üzerine eğilmeleri gereken bir şeydir ve bu onlar için gerçekten zor bir derstir.



Manifeste eden Jeneratörlerin öz olmayan teması (kendi tasarımına uyumlu yaşamadığında olan durum) hüsran ve zaman zaman öfkeli bir hüsrandır. Ne zaman bir Manifeste eden Jeneratör bunu hissetse, hayatlarında bir dirençle karşı karşıya olduklarını bilir ve özüne dönmek için aldığı bu çağrıyı değerlendirir. Muhtemelen bunu yaşamalarının cevap vermeyi beklemek olan stratejilerini takip etmediklerini fark ederler.


Manifeste eden Jeneratörlerin öz olmayan durumda olup olmadığını anlamak için sorması gereken birkaç soru;
  • Bir şeyleri başlatmaya mı çalışıyorsun?

  • Girişimlerde mi bulunmaya çalışıyorsun?

  • Enerjin çok mu düşük? Neden düştü? ne yaparken düştü? Kim dedi yapmanı?

  • Kimsenin sana sormayacağından veya yanıtlayacak hiçbir şeyin olmayacağından mı korkuyorsun?

  • Bir şeyleri kontrol etmeye mi çalışıyorsun?

  • Hayatında hiçbir şey olmayacağından mı korkuyorsun?

  • Stratejine ve otoritene direniyor musun?

  • Başarısızlıktan korkuyor musun?

  • Otoriteni değil de aklını mı dinliyorsun?

  • Bir şeyleri sürekli yarım mı bırakıyorsun?



MJ'ler, Jeneratörler gibi bir tatmin olma, Manifestörler gibi bir huzur unsuru taşırlar.

İmzan; akışta olduğunun, stratejini ve otoriteni takip ettiğinin işaretidir.

Günün sonunda imzanı hissettiğinde, Stratejini ve Otoriteni takip ettiğini ve kendinle uyum içinde olduğunu bilirsiniz. Ve kafanı yastığa huzurlu ve tatmin olmuş şekilde koyarsın.




Manifeste eden Jeneratörler açık, çekici ve sarmalayıcı (kapsayıcı/ koşullanmaya açık) bir auraya sahiptirler.

Yani insanı ve işaretleri ve soruları kendi enerjilerine çeken manyetik ve sıcak bir varlıkları vardır manifeste eden jeneratörlerin...



MJ'ler tamamen tükenmeden bir saat önce yatağa girmelidir, MJ'ler için saat 22'den önce yatmak iyi bir şeydir.

Yatmadan önce güzel bir duş alabilir, kremler sürebilir, kitap okuyabilir veya gevşemenin başka bir yolunu bulabilirler, ancak akşam 22'yi geçtiklerinde ikinci bir enerji yükselmesine kpılıp bütün gece ayakta kalabilirler.

Uykuya kendini hazırla, kendine göre bir uyku ritüeli oluştur bu sana iyi gelecektir.


Bu afirmasyonları sabah akşam meditasyondan sonra içinden geçirebilir ya da ayna karşısında sesli söyleyebilirsin. Afirmasyonlar olumlama değildir. Afirmasyonlar hakikati hatırlamak için tekrar ettiğimiz cümlelerdir.

Son olarak, başkalarından sana evet ya da hayır soruları sormalarını istemeyi dene. Bu gerçekten daha iyi kararlar vermene ve kutsal gücümüne erişmene yardımcı oluyor.


Tabii ki Human design sadece enerji tipi demek değil... Daha bir sürü katmanımız var. Kesimi aynı olan puzzle parçasının kendi yeri dışında aşka yere oturmamasının bir anlamı olduğu gibi bizimde sadece jeneratör olduğumuzu bilmemiz bizi tam yerimize oturtmuyor. Daha detaya inmek için yazılarımı takip etmeye devam et.



Tam anlamak istiyorum kendimi tanımak istiyorum dersen de benden Tasarım Anlatımı seansı alabilirsin. Seni sana anlatmak benim için her zaman bir zevk.



Tasarımının derinliklerini benimle keşfetmeye hazır ve hevesli mi hissediyorsun?

Artık tasarımına göre yaşamanın yaşamında nasıl bir tatmin ve huzura dönüşüp seni nasıl başarılı yapacağını gördün mü?

Hiç zaman kaybetme ve ister yazılı analizini istersende online zoom üzerinden seansini aşağıdaki bağlantıdan satın al;


_____________






Etiketler:

731 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Ayıp OLMAZ!

  • Gri Pinterest Simge
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page