top of page

Human Design Enerji Tipleri _ Jeneratör

Okumadan önce enerji tipini öğrenmek için buraya tıklayıp ücretsiz tasarım grafiğini indirebilirsin.


Demek sen de benim gibi bir Jeneratörsün (üretici). Ve bu tam olarak ne anlama geliyor bilmiyorsun...

Her insan benzersiz olsa da, her tipin kendine has paylaştığı bazı genel özellikler vardır. Jeneratörlerin genel özellikleri hakkında daha fazlasını keşfetmek için okumaya devam et!


" Her şey Jeneratörün elinde!" _Ra Uru Hu

Öncelikle insan tasarımı sisteminde (human design system) enerji tipi ne demek ona bir bakalım;

Enerji tipi; İnsan Tasarımında bir bireyi tanımlayan ilk şeydir.

Çevremizdeki dünyayla nasıl enerji alışverişi yapmamız gerektiğini gösterir (hayattaki her şey enerjik bir alışveriştir.).

Her enerji türünün, dünya ile enerji alışverişinde bulunulması gereken belirli bir yolu vardır ve bu enerjiyi doğru kullandığımızda daha fazla akışa sahip oluruz.

Enerji tipimize hakim olabilirsek, daha az dirençle karşılaşacağız ve bizim için çizilmiş kader yolumuzda olması gerekenler bize doğru akmaya başlayacak.



Şimdi buraya kadar tamamsak şimdi 4 enerji tipinden bir tanesi olan Jeneratörü anlamaya başlayalım;

Jeneratörler dünya nüfusunun yaklaşık %70'ini oluşturur (manifeste eden jeneratörler ve jeneratörler arasında bölünmüştür), Jeneratörler yaklaşık %37 ve Manifeste eden Jeneratörler diğer %33'tür.


_Eğer bir Jeneratörsen, yaşam gücü enerjisi ve üretimin merkezi olan, tanımlanmış bir sakralın (sakral merkez) olduğu anlamına gelir. Bu enerjiye sürekli erişimin var ve dikkatli olmazsan o enerjinin kölesi olabilirsin. Bu, dinlenmene gerek olmadığı anlamına gelmez, hatta tam tersi, özellikle enerji dışı tipler (belirli bir sakralı olmayan 3 Enerji tipi) enerjini kullanabileceğinden, dinlenmen ve yeniden şarj olma senin çok önemlidir. _



Beklemek tam olarak hiçbir şey yapmamak anlamına gelmez. Jeneratörler beklerken, kendilerinin farkındalıklarını arttıran şeyleri yapıyorlar, böylece evren onlara yanıt verecek bir şey getirdiğinde, işi ve kendilerine çağrılan şeyi zaten aktif olarak yapıyor oluyorlar.


Jeneratörler sevdikleri şeyi yapmak ve hayatın onlara gelmesine izin vermek için burdalar ve bu gerçekleştiğinde, yetkileri aracılığıyla, onlara gelen şeylere, yanıt verebilir (otoritelerinin sürecine sadık kalarak) ve kendileri için doğru olduğundan emin olabilirler.


Eğer bir Jeneratörsen veya hayatında bir Jeneratör varsa, onlara evet veya hayır soruları sormayı unutma. Jeneratörlerin Sakral merkezleri (bağısakları) onlarla iletişim kurar; Sakral sesler; hı-hı (evet) veya ı - ıh (hayır), Jeneratörlerin çıkardığı sesler bunlardır. Özellikle Jeneratör bir çocuğun varsa bu sesleri çıkarmasına engel olma lütfen:). Çünkü genellikle çocukken, Jeneratörlere sözlerini kullanmaları ve bu sesleri çıkarmamaları söylenir ve bunu yaparken sıklıkla Sakral merkezlerinin tepkileriyle temaslarını kaybederler. Ben bu konuda şanslı Jeneratörlerdenmişim, ailem bana ses çıkarma hiç demediği için hep bu şekilde hıhı - ı ıh takıldım ama herkes bu kadar serbest büyümüyor. Lütfen dışardan koşullanıp doğasına aykırı büyütmeyelim çocuklarımızı✨


Konumuza dönelim; Sindirim ve yanlış beslenme aynı zamanda bir jeneratörün bağırsaklarına bağlanma yeteneğini de etkileyebiliyor, çünkü onların bağırsakları güçlerinin merkezidir. Çoğu üretici, bağırsak sağlığına dikkat ederek ve fiziksel uygulama, hareket ve meditasyon yoluyla sakral merkezlerine aktif olarak uyum sağlayarak, bu merkezin bilgeliğine bağlanmayı daha kolay bulacaklarını görebilir.


_Örneğin ben kendimle temasımı yitirdiğim anda IBS-D oldum. Huzursuz bağırsak sendromu diye geçiyor. Ve onu tedavi etmek için hayat beni buraya getirdi.. Ve şuanda hem bağırsak sağlığıma çok dikkat ediyorum hem de stratejim ve otoritemle yaşıyorum. Bu şekilde de sağlığımda yerine geldi:)_


_Eğer bir jeneratörsen, o zaman iki Otoriteden birine sahipsin demektir; Sakral veya Duygusal Otorite. Bu İnsan Tasarımı sistemi ile tanıştığın ilk yılında, stratejini ve otoriteni denemeye başlaman çok önemlidir. Sakralınla temasa geç, sana ve hayata nasıl tepki verdiğini anla, böylece onu takip edebilir ve ona güvenebilirsin.

Hayatın sana günlük yaşamında yanıt vermen için getirdiği her şeyi fark etmeye başla. Cevap verecek şeyler bulmak için çok çalışmana gerek yok. Sen yaratmaya başla hayatta sana cevaplayacağın şeyleri önüne çıkarsın... Dene sadece Dene..._



Bir Jeneratöre akşam yemeği için nereye gitmek istediğini sorarsanız, muhtemelen kararsız bir yanıt alırsınız, böyle kararlar vermek istemezler, ancak akşam yemeğine gitmek isteyip istemediklerini sorarsanız ve evet veya hayır cevabını alırsınız. Daha sonra onlara vegan sushi mi yoksa Pizza mı istediklerini sorabilir ve size bir cevap vermelerini sağlayabilirsiniz...



Jeneratörlerin öz olmayan teması (kendi tasarımına uyumlu yaşamadığında olan durum) hüsrandır. Ne zaman bir Jeneratör bunu hissetse, hayatlarında bir dirençle karşı karşıya olduklarını bilir ve özüne dönmek için aldığı bu çağrıyı değerlendirir. Muhtemelen bunu yaşamalarının cevap vermeyi beklemek olan stratejilerini takip etmediklerini fark ederler.


Jeneratör'ün öz olmayan temasını yaşayıp yaşamadığını anlamak için kendine sorabileceğin bazı sorular:
  • Bir şeyleri kontrol etmeye mi çalışıyorum?

  • Kimsenin bana soru sormayacağından veya yanıtlayacak hiçbir şeyimin olmayacağından mı korkuyorum?

  • Hayatımda hiçbir şey olmayacağından mı korkuyorum?

  • Girişimde mi bulunmaya çalışıyorum?

  • Başarısızlıktan korkuyor muyum?

  • Otoritemi değil de aklımı mı dinliyorum?

  • Stratejime ve otoriteme direniyor muyum?

Jeneratör imzası tatmindir (memnuniyet), Jeneratörlerin kaderi ile birlikte akarken hissettikleri ve hissetmek istedikleri şey hep bu temadır. Bir şeyi başardıklarında veya yarattıklarında ve tatmin hissettiklerinde, yapmaları gerekeni yaptıklarını bilirler.


Jeneratörler açık ve sarmalayıcı (kapsayıcı/ koşullanmaya açık) bir auraya sahiptirler.

Yani seni kendi enerjilerine çeken manyetik ve sıcak bir varlıkları vardır jeneratörlerin...


Hareket her enerji tipi için önemlidir, çünkü tabii ki yeterince hareket etmek sağlıklıdır, ancak Jeneratörlerin iyi bir gece uykusu ve şarj için gün boyunca Sakral enerjilerini tüketmelerini sağlamaları gerekir. Jeneratörler, yeniden şarj olabilmeleri ve bir sonraki güne hazır olabilmeleri için, geceleri Sakral enerjileri tükenmiş olarak yatağa girmelidirler. Yatağa yattığınızda uyuyamıyorsanız bilin ki daha tükenmemişsiniz:) Gidin biraz daha yorulun 😂


Bu afirmasyonları sabah akşam meditasyondan sonra içinden geçirebilir ya da ayna karşısında sesli söyleyebilirsin. Afirmasyonlar olumlama değildir. Afirmasyonlar hakikati hatırlamak için tekrar ettiğimiz cümlelerdir.

Son olarak, başkalarından sana evet ya da hayır soruları sormalarını istemeyi dene. Bu gerçekten daha iyi kararlar vermemize ve kutsal gücümüze erişmemize yardımcı oluyor.

Tabii ki Human design sadece enerji tipi demek değil... Daha bir sürü katmanımız var. Kesimi aynı olan puzzle parçasının kendi yeri dışında aşka yere oturmamasının bir anlamı olduğu gibi bizimde sadece jeneratör olduğumuzu bilmemiz bizi tam yerimize oturtmuyor. Daha detaya inmek için yazılarımı takip etmeye devam et.

Tam anlamak istiyorum kendimi tanımak istiyorum dersen de benden Tasarım Anlatımı seansı alabilirsin. Seni sana anlatmak benim için her zaman bir zevk.



Tasarımının derinliklerini benimle keşfetmeye hazır ve hevesli mi hissediyorsun?

Artık tasarımına göre yaşamanın yaşamında nasıl bir tatmin ve huzura dönüşüp seni nasıl başarılı yapacağını gördün mü?

Hiç zaman kaybetme ve ister yazılı analizini istersende online zoom üzerinden seansini aşağıdaki bağlantıdan satın al;


_____________







İlgili Yazılar

Hepsini Gör
  • Gri Pinterest Simge
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page